Овен  Ще се наложи да преразгледате финансовите си планове, тъй

...
Овен  Ще се наложи да преразгледате финансовите си планове, тъй
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Много неприятни изненади застигат три от зодиите! Самочувствието на

Овен 
Ще се наложи да преразгледате финансовите си проекти, защото сте надценили своите благоприятни условия. Това напълно не значи, че би трябвало изцяло да се откажете от покупки, само че би трябвало да се замислите дали си коства да си позволявате огромни и скъпи придобивки точно през днешния ден. С работата си се справяте леко и шефовете са изцяло удовлетворени от Вас. У околните Ви са се натрупали доста искания, тъй че следва да изслушате не малко неприятни забележки по собствен адрес. Постарайте се да реагирате сдържано. Ако отрицателните трендове са прекомерно доста, спорът ще е доста нескончаем, написа lamqta.com.

 

Телец

Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!
 

Близнаци

Какво по-хубаво от това, да изпробвате нещо ново? Нищо не може да се съпостави с това! Дори и резултатът да се окаже не доста впечатляващ, всичко това е доста по-добро от омръзналото Ви остаряло. Такова отношение към ставащото през днешния ден ще се окаже доста комфортно, защото Ви предстоят нови запознанства, които ще Ви поразмърдат и ще Ви подбудят да разширите своите хоризонти. Оправете си задграничния паспорт, тъй като е прекомерно евентуално скоро да Ви поканят на странствуване.
 

Рак

Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарастналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.
 

Лъв

През целия ден ще се занимавате с нечии персонални въпроси или секрети, и ще положите най-много старания, с цел да ги запазите. Отчитайки поддръжката на звездите, която усещате сега, най-вероятно ще съумеете да се справите. Но в случай че се съмнявате, Ви остава единствено едно: позвънете на няко по-стар, на човек на който имате безпределно доверие, и облекчете душата си. Нищо няма да се случи, единствено Вие може да загубите съня си.
 

Дева

Странен ден е в действителност, от самото начало ще имате чувство за някаква обреченост. Не предизвиквайте ориста, че най-после в действителност може да ви застигне. Правете каквото би трябвало, пък тогава няма по какъв начин да не стане каквото желаете.
 

Везни

Настройката Ви през днешния ден за продължителна и плодотворна работа, е идеална. Постарайте се през този ден да употребявате освен старите схеми за водене на покупко-продажби, а предлагайте и нови хрумвания. Висшестоящите може да оценят Вашата работа. Отношенията с сътрудниците ще станат по- положителни. Добре ще преминат корпоратиените и други мероприятия. Отношенията с обичания човек през днешния ден ще бъдат нежни, а срещите ще донесат доста позитивни страсти.
 

Скорпион

Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...
 

Стрелец

Прекрасните фамилни и сантиментални взаимоотношения ще създадт платформа за повишение на Вашето самочувствие и въодушевление, само че не би трябвало да прояввате безгрижност и да натрапвате своето мнение на другите. Вашите най-хубави качества на характера ще Ви донесат триумф в професионалната работа и бизнеса. 
 

Козирог

Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.
 

Водолей

През този ден обърнете изключително внимание на своя външен тип. Трябва да бъдете неподражаеми и да представлявате пример на усет, жанр и елегентност.Вашият обичан човек - действителен или евентуален, обезателно ще оцени това и няма да изпусне своя късмет...
 

Риби

Дошло е време да се спуснете от небето на земята. Престанете да зацикляте на предишното. То е завършило и нищо повече няма да се върне. Затова се пробвайте да спазвате отдалеченост с някого или нещо, което Ви предизвиква неприятности. Доверете се на ориста си. Кой знае, къде ще Ви заведе? С каквото и да приключи това, все ще е по-добре, в сравнение с по цели дни просто да седите пред тв приемника.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР